آموزش ماهيگيری(ارائه جديدترين روشها ) - معرفی یک طعمه جادویی برای صید کپور

آموزش ماهيگيری(ارائه جديدترين روشها )

آموزش ماهیگیری,ارائه جدیدترین روشها و تکنیکها,موثرترین ریسه ها-طعمه ها -جوشانده

اگر شما خواننده عزیز به صید ماهی کپور علاقه داشته باشید حتما به این نکته واقف هستید که برای صید کپور در هر منطقه و هر فصل میبایست از یک طعمه خاص استفاده کرد. از خمیر و نان و ذرت گرفته تا انواع بویله ها و پاپ آپسها. اما طعمه ای را که من امروز قصد معرفی آن را به شما دارم بی تردید در هیچ وب سایت فارسی ندیده و از آن چیزی نشنیده اید! و افتخارمعرفی این طعمه ارزشمند نصیب اینجانب شده که از این بابت خدای متعال را شاکرم .لازم به ذکر است که این طعمه بهترین طعمه برای صید ماهی کپور در سالهای 2008 و 2009 شناخته شده است.

 

ماهی کپور بسیار به مزه شیرین علاقه مند است و به قول انگلیسیها دندان سوییت دارد(sweet tooth)

طعمه ای که من امروز به معرفی آن میپردازم بسیار به این علاقه کپور نزدیک است و بسیار شیرین است. این طعمه تایگر ناتس نام دارد (Tiger Nuts)

پس یکی از مزیتهای تایگر ناتس به انواع طعمه های کپور شیرینی زیاد و ماندگار آن است. هنگامی که این طعمه در آب می افتد اطرافش را یک هاله از مواد لزج فرا میگیرد که بسیار شیرین مزه میباشد. برای درک بهتر میتوان گیاه کتیرا را مثال زد. تایگر ناتس هم همانند گیاه کتیرا از خود موادی را ترشح میکند . با این تفاوت که ترشحات حاصل از دانه تایگر ناتس بسیار شیرین و خوشمزه میباشد.

 

از بهترین مزیتهای تایگر ناتس میتوان به مدت زمان استفاده از آن اشاره کرد. این طعمه بر خلاف تمام طعمه ها هر چقدر بیشتر در آب بماند مزه آن بیشتر میشود. یعنی هر چه مدت زمان ماندگاری آن در آب بیشتر باشد مقدار هاله شیرینی که در اطراف خود ترشح میکند بیشتر است و این یعنی یک طعمه ایده آل برای صید ماهی کپور!

یک نکته جالب این که بدلیل اشتیاق بیش از اندازه کپور به این طعمه "این طعمه را در برخی از مناطق اروپا ممنوع کرده اند !

مطالعات محققان نشان داده است به محض اینکه  ماهی کپور به تایگر ناتس نزدیک میشود از خود واکنش نشان داده و فورا به آن حمله میکند.همچنین این مطالعات نشان داده که کپور ماهیان از تایگر ناتس بسیار بیشتر از انواع بویله ها استقبال کرده اند و علت آن را هم شکل طبیعی تایگر ناتس از لحاظ هندسی  در مقایسه با بویله ها و شیرینی تایگر ناتس میدانند.

طریقه استفاده از تایگر ناتس همانند بویله است. یعنی با همان ریسه مخصوص بویله (جوشانده) و ابزار کشیدن تایگر ناتس به روی نخ ریسه.

 

بنده هر چه جست و جو کردم متاسفانه در ایران نتوانستم دانه تایگر ناتس را پیدا کنم و فقط تونستم کنسرو تایگر ناتس را گیر بیارم که اونم به کار ماهیگیرا نمیاد! اما خوشمزه و شیرین بود!!!!

 

اما به دلیل موفقیت بالای این طعمه در جذب کپور  100 درصد تا زمان کمی همانند بویله در دستور کار ماهیگیران عزیز کشورمان قرار میگیره. برای مهیا کردن این طعمه توصیه شده است که دانه های تایگر ناتس را در یک ظرف ریخته و اجازه دهید که دانه ها به مدت ۳۶ ساعت در آب خیس بخورند پس از مدت زمان یاد شده دانه ها کاملا قوام آمده و میتوانید معجزه تایگر ناتس را با چشمانتان ببینید!

انگار که دانه ها را در شکر خوابانده اید.حیرت انگیز و رویایی.

به امید اشاعه فرهنگ ماهیگیری ورزشی در بین کپورگیران عزیز کشورمان....

+ نوشته شده در  پنجشنبه 1388/09/12ساعت 19:39  توسط حمید عنایتی  |